facebook +373 22 100 010
Înscrieți-vă la cursuri
Bucătar (categoria a 3-a, a 4-a, a 5-a)
BUCĂTAR (CATEGORIA a 3-a)
practică intensivă în timp redus
INSTRUIREA ÎN GRUPE DE LA 2 PERSOANE
Posibilitatea de a se integra rapid
pe piața muncii datorită duratei reduse
de formare profesională cu un salariu de la 400$
Integrare rapidă pe piața muncii a Moldovei
Programul cursului include studierea bucatelor simple și de complexitate medie. La finisarea acestui curs veți avea posibilitatea să vă ridicați nivelul profesional, studiind cursul de perfecționare de 1,5 luni până la categoria a 4-a.

Formarea profesională la această profesie include un număr impunător de master-class-uri. În general, acestea sunt lecții practice. Partea teoretică presupune activități auditoriale și extra auditoriale, manuale excelente, ușor de înțeles precum și o videotecă. După absolvirea cursului de formare profesională există posibilitatea de angajare în restaurante de categoria I, cantine, bufete, cafenele.
PROGRAMUL DE FORMARE PROFESIONALĂ A BUCĂTARULUI (CATEGORIA a 3-a)
PRELUCRAREA PRIMARĂ A LEGUMELOR
PREPARAREA SUPELOR
PREPARAREA SOSURILOR
PREPARAREA BUCATELOR ȘI GARNITUROLOR DIN LEGUME, PASTE FĂINOASE, PĂSTĂIOASE ȘI CIUPERCI
PREPARAREA BUCATELOR DIN OUĂ ȘI BRÂNZĂ DE VACI
PREGĂTIREA SEMIPREPARATELOR ȘI BUCATELOR DIN PEȘTE
PREGĂTIREA SEMIPREPARATELOR ȘI BUCATELOR DIN CARNE
PREGĂTIREA SEMIPREPARATELOR ȘI BUCATELOR DIN PASĂRE
PREPARAREA BUCATELOR RECI
PREPARAREA BUCATELOR DULCI ȘI BĂUTURILOR
PREPARAREA BUCATELOR ȘI ARTICOLELOR CULINARE DIN ALUAT
Instruire după program individual
Oferim instruire după program individual în grupe mici de la 2 până la 4 persoane în decurs de o lună de zile + practica în producere.
Instruirea în limba română / rusă
RO RU
3,5 luni
5 000 mdl
BUCĂTAR (CATEGORIA a 3-a + 4-a)
perspective ample de angajare
INSTRUIREA ÎN GRUPE A CÂTE 7 PERSOANE
Posibilitatea de a lucra în
străinătate cu un salariu
lunar de la 600$
Tehnologii practice în prepararea bucatelor compuse
Cursul constă din două niveluri de formare profesională: nivelul I (de bază) categoria a 3-a și nivelul II (perfecționare), la finisarea căruia se atribuie categoria a 4-a. Pe parcursul formării profesionale este prevăzută practica în restaurantele orașului. După absolvirea cursului de formare profesională este garantată 100 % - angajare în orice restaurant, unde veți obține un venit considerabil. Cursul dat presupune practica în restaurantele din Chișinău cu care cooperează organizația noastră și unde ulterior, veți putea rămâne la lucru. Este vorba de 25 de întreprinderi.
PROGRAMUL DE FORMARE PROFESIONALĂ A BUCĂTARULUI (CATEGORIA a 4-a)
PRELUCRAREA PRIMARĂ A LEGUMELOR (TEHNICI DE TĂIERE)
PREPARAREA BULIOANELOR ȘI SUPELOR
PREPARAREA SOSURILOR COMPUSE
PREPARAREA BUCATELOR COMPUSE DIN LEGUME, CRUPE, PASTE FĂINOASE ȘI CIUPERCI
PREPARAREA BUCATELOR COMPUSE DIN OUĂ
PREPARAREA BUCATELOR COMPUSE DIN BRÂNZĂ
PRELUCRAREA PRIMARĂ ȘI PREPARAREA BUCATELOR COMPUSE DIN PEȘTE
PRELUCRAREA PRIMARĂ ȘI PREPARAREA BUCATELOR COMPUSE DIN CARNE
PRELUCRAREA PRIMARĂ ȘI PREPARAREA BUCATELOR COMPUSE DIN PASĂRE
PREPARAREA TARTINELOR, SALATELOR, GUSTĂRILOR
PREPARAREA BUCATELOR ȘI GUSTĂRILOR RECI
PREPARAREA BUCATELOR DULCI ȘI BĂUTURILOR
PREPARAREA PRODUSELOR CULINARE DIN ALUAT NEDOSPIT
PREPARAREA PRODUSELOR CULINARE DIN ALUAT DOSPIT
Instruire după program individual
Oferim instruire după program individual în grupe mici de la 3 până la 5 persoane în decurs de 1,5 luni de zile + practica în producere.
Instruirea în limba română / rusă
RO RU
5 luni
7 000 mdl
BUCĂTAR
(CATEGORIA a 3-a + 4-a + 5-A + PERFECȚIONARE PÂNĂ LA CATEGORIA A 5-A)
specialist de categoria «lux»
Posibilitatea de a lucra în calitate de
bucătar-șef la întreprinderile alimentației
publice din țară sau peste hotare
Posibilitatea de a obține remunerare
considerabilă și de a participa în acordarea serviciilor în industria restaurantelor
Doctor în alimentație a secolului XXI
Cursul dat constă din 3 nivele de instruire: bucătar categoria a 3-a, bucătar categoria a 4-a și perfecționarea până la bucătar categoria a 5-a. Practica este inclusă în restaurantele din oraș.

Acest curs este conceput pentru bucătarii de categoria a 4-a, de preferință, cu o anumită experiență în industria restaurantelor. Bucătarul de categoria a 5-a este un specialist de nivel înalt, poate lucra în calitate de bucătar-șef la întreprinderile alimentației publice și obține remunerare considerabilă pentru munca sa. La finisarea cursului de formare profesională susțineți examenul practic și testul teoretic.
PROGRAMUL DE FORMARE PROFESIONALĂ A BUCĂTARULUI (CATEGORIA a 5-a)
PREPARAREA BUCATELOR DE COMPLEXITATE DEOSEBITĂ
CONTROLUL ȘI APRECIEREA CALITĂȚII BUCATELOR
ÎNTOCMIREA CALCULULUI BUCATELOR
ORGANIZAREA ȘI DESERVIREA BANCHETELOR ȘI RECEPȚIILOR
Instruirea în limba română / rusă
RO RU
7 luni
12 000 mdl
Sunați-ne și adresați-ne
întrebarea Dvs. - sau - scrieți-ne un mesaj
PrincipalăCursuriMaster-class-uriServiciiContacte
Planul de acțiuni privind eliminarea neconformităților
identificate în procesul de evaluare externă a programelor de studiu
Programe de formare profesională
SRL © 2022. All rights reserved.